Om oss

Badrumsexperter på Lidingö

Behöver du bygg- eller renoveringshjälp? Då har du hittat rätt. Vi är ett byggföretag som utför bygg-, hantverks- och renoveringsarbeten i hela Stockholms län.

Vi har kunskapen och kompetensen att möta dina önskemål och ser till att du blir nöjd. Vår filosofi är att nöjda kunder främjar verksamheten och får oss att både växa och bli bättre.

Hantverksstolthet är något vi värnar om och därför är vi alltid noga med att skaffa bästa möjliga förutsättningar för våra hantverkare genom en grundlig genomgång av projektet innan arbetet startar.

Vi erbjuder ett flertal tjänster

Vi är specialister på badrumsrenovering och kakel- och klinkersättning men erbjuder även exempelvis snickeriarbeten, målning och golvläggning. Vi tar oss an såväl punktinsatser, som rivning av väggar, som totalentreprenad på köks- och badrumsrenoveringar. Hos våra hantverkare finns behörighet och specialistkunskap för både våtrum och el.

Vi hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med bygg- och renoveringsarbeten. Innan ett projekt har vi alltid ett personligt möte med dig som uppdragsgivare och går igenom arbetet noggrant så att det inte sker några missförstånd. För oss är det viktigt att du känner att du får vad du betalar för.

Välkommen att ringa eller maila oss med dina frågor! Du kan även fylla i en intresseanmälan här och beskriva vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig. Är du nyfiken på hur det kan se ut när vi jobbar kan du besöka oss på sociala medier. 

Låt oss skapa trivsel med ett nyrenoverat badrum!